Τρέιλερ μόνο του, που πάει; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τρέιλερ μόνο του, που πάει; (video)
Τι αλήθεια συνέβη σε αυτό το τρέιλερ, που κινείται μόνο του με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο πάνω του σε αυτοκινητόδρομο της Πολωνίας;

Θα ήταν μια κατά τα άλλα συνηθισμένη ημέρα για το δίδυμο των Πολωνών αγωνιζόμενων. Που ταξίδευαν με το Subaru Impreza στο τρέιλερ προς νέες περιπέτειες κατάκτησης ειδικών διαδρομών. Ωστόσο η περιπέτεια τους περίμενε πολύ νωρίτερα και μάλιστα χωρίς να τους προσφέρει καμία συγκίνηση. Το αντίθετο μάλλον.

Προφανώς από αστοχία στη στήριξη, κάποια στιγμή ο οδηγός του ρυμουλκού αυτοκινήτου αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το τρέιλερ. Αν κρίνουμε μάλιστα από τα απανωτά μπιπ στο video, βρίζει σε άπταιστα πολωνικά θεούς και δαίμονες. Προς επίρρωση της ανησυχίας του έρχεται κάτι πολύ χειρότερο, ενώ προσπαθεί να κόψει ταχύτητα και να κάνει δεξιά. Το τρέιλερ τον… προσπερνά και σταματά στη μπαριέρα εμπρός του.

Σουρεαλιστική πράγματι η σκηνή και σίγουρα πολύ τρομακτική για το δίδυμο των αγωνιζομένων, το δίχως άλλο. Ωστόσο, η έκβαση κρίνεται κάτι περισσότερο από αίσια, καθώς τόσο το ρυμουλκούμενο Impreza όσο και στο ρυμουλκό αυτοκίνητα που κατέγραψε το συμβάν με την κάμερα –όπως και κανένα άλλο διερχόμενο όχημα- δεν υπέστησαν ζημιές. Όπως άλλωστε γράφει και στο τέλος του video, «οι απώλειες ήταν μηδαμινές, μετά από 30 λεπτά συνεχίσαμε για το ράλι».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!