Βελτίωσε τις εκκινήσεις λόγω τιμονιού ο Χάμιλτον (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Βελτίωσε τις εκκινήσεις λόγω τιμονιού ο Χάμιλτον (vid & pics)
Σύμφωνα με τεχνικό αναλυτή, ο Λιούις Χάμιλτον βελτίωσε τις εκκινήσεις του λόγω κάποιων αλλαγών που έγιναν στο τιμόνι του.

Οι εκκινήσεις ήταν ένα μεγάλο θέμα για τον Λιούις Χάμιλτον κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Μάλιστα, κάποιες από αυτές του κόστισαν νίκες και βαθμούς, που τώρα θα τον είχαν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο, ο Βρετανός φρόντισε να τις βελτιώσει για να μείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου μέχρι τέλους και αυτό οφείλεται στις αλλαγές που έκανε στο τιμόνι του.

Όπως αναφέρει ο τεχνικός αναλυτής, Τζιόρτζιο Πιόλα, στην ιστοσελίδα motorsport.com, ο Βρετανός δούλεψε πολλές ώρες στο εργοστάσιο της Mercedes στο Μπράκλεϊ για να βρει λύσεις με τους μηχανικούς του και τις βρήκε.

Για την ακρίβεια, ήταν ένα λογισμικό, το οποίο τροποποίησε τον συμπλέκτη και το μήκος του τιμονιού, κάτι που μπορεί να μην είναι τόσο αισθητό σε πραγματικό χρόνο, όμως αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην εξατομίκευση του κάθε οδηγού στο εργασιακό του περιβάλλον.

Μάλιστα, στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται και η διαφορά από το τιμόνι του Νίκο Ρόσμπεργκ, τη στιγμή που οι δυο τους θα δώσουν την τελευταία μάχη για τον τίτλο, με την εκκίνηση να είναι άκρως σημαντική.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!