Χάμιλτον: «Απίστευτη η τύχη του Ρόσμπεργκ»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Απίστευτη η τύχη του Ρόσμπεργκ»
Ο Λιούις Χάμιλτον δεν μπορεί να πιστέψει ότι στη Βραζιλία έκοψε μόνο εφτά βαθμούς από τον Νίκο Ρόσμπεργκ λόγω του ρίσκου της Red Bull και αναρωτιέται πότε θα τελειώσει η τύχη του Γερμανού.

Την ευκαιρία να κόψει περισσότερους από εφτά βαθμούς από τον Νίκο Ρόσμπεργκ είχε ο Λιούις Χάμιλτον στη Βραζιλία, όπου υπήρχε ο εξαιρετικός Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος είχε περάσει τον Γερμανό και τον είχε ρίξει στην τρίτη θέση. Ωστόσο, η Red Bull ρίσκαρε να τον βάλει στα πιτς για ενδιάμεσα, γεγονός που τον έφερε μέσα κι άλλη φορά για εκ νέου βρόχινα.

Γι' αυτό και ο Βρετανός τα έβαλε με την τύχη του ομόσταυλού του, μιλώντας στο Sky Sports F1, και ελπίζει σε καλύτερες αποφάσεις από τους «κόκκινους ταύρους» στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, όπου θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής. «Απίστευτο, πότε θα τελειώσει; Η Red Bull έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος με αυτή την απόφαση.

Όταν η ομάδα (η Mercedes) με κάλεσε να μπω και είπαν ότι ''ξεκινούν τα πιτ στοπ για ενδιάμεσα'' σκέφτηκα πως ''είναι τρελοί, δεν υπάρχει περίπτωση να διαρκέσουν, θα πρέπει να μπούμε ξανά στα πιτς''. Αυτό έκαναν και είναι κρίμα. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Θα ήταν καλό αν πάρουν καλές αποφάσεις στον επόμενο αγώνα», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι δύο πιλότοι οδεύουν στη Γιας Μαρίνα, με τον Ρόσμπεργκ να έχει προβάδισμα 12 βαθμών και να του αρκεί η παρουσία στο βάθρο για να κατακτήσει τον τίτλο, ακόμα κι αν ο Χάμιλτον κερδίσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!