Παραμένει αμφίβολο το μέλλον της Βραζιλίας στη Formula1

Παραμένει αμφίβολο το μέλλον της Βραζιλίας στη Formula1

Το μέλλον της Βραζιλίας στη Formula1 εξακολουθεί να βρίσκεται στον... αέρα, καθώς έχουν αποχωρήσει σημαντικοί χορηγοί.

Παραμένει αμφίβολο το μέλλον της Βραζιλίας στη Formula1

Η αποχώρηση του Φελίπε Μάσα είναι το μικρότερο... κακό για τη Βραζιλία στη Formula1, καθώς η χώρα του καφέ έχει να αντιμετωπίσει μεγαλύτερα προβλήματα. Αν και το συμβόλαιο με τη διοίκηση του σπορ λήγει το 2020, το Γκραν Πρι είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθεί, ακόμα και το 2017, παρά το γεγονός ότι φέτος είχαμε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες εκεί.

Αυτό διότι έχουν αποχωρήσει σημαντικοί χορηγοί, ώστε οι διοργανωτές να πρέπει να καταβάλουν 10 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη χρονιά αντί για 4. Κάτι που τους φέρνει σε δύσκολη θέση, ώστε να είναι πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε το GP να μένει εκτός τη νέα σεζόν. «Αν δεν μπορέσουμε να επαναφέρουμε χορηγούς, η διοίκηση της Formula1 θα πρέπει να καλύψει αυτή τη διαφορά.

Γι' αυτό ο Μπέρνι Έκλεστοουν ανησυχεί», δήλωσε, ο υποστηρικτής του αγώνα, Τάμας Ρόχονβι, στο Associated Press. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Βραζιλία φιλοξενεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού κάθε χρόνο από το 1972 και πως αυτό γίνεται στην πίστα του Ιντερλάγκος από το 1990.

Best of internet