Γιατί θα φάει μήνυση ο Ρόσι; (video)

Γιατί θα φάει μήνυση ο Ρόσι; (video)

O εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP θα βρεθεί στα δικαστήρια, μετά την αγκωνιά που έριξε σε μια θεατή στο περιθώριο του αγώνα στη Βαλένθια. 

Γιατί θα φάει μήνυση ο Ρόσι; (video)

Για οποιοδήποτε «κοινό θνητό» δεν θα ήταν τόσο σοβαρό ίσως. Όταν όμως είσαι ίνδαλμα ενός σπορ και ασκείς βία σε μια γυναίκα, τότε σίγουρα έχεις ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Το γεγονός, που καταγράφηκε σε video, είναι αδιαμφισβήτητο: Κινούμενος με το scooter του στα paddock, ο Ρόσι φαίνεται να σπρώχνει με τον αγώνα του μια θεατή για να περάσει. Πρόκειται για, την Άννα Καμπανίγιας, που εκείνη τη στιγμή έβγαζε selfie με το κινητό της.

Ο… βιαστικός Ρόσι θα πληρώσει ακριβά αυτή την κίνηση, καθώς η Ισπανίδα θεατής, βλέποντας εκ των υστέρων το video του γεγονότος, δήλωσε ότι ο Ιταλός εσκεμμένα την έσπρωξε, χωρίς να σκεφτεί τη σωματική της ακεραιότητα.

Ερωτώμενος σχετικά με το συμβάν, ο Ρόσι έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στην απίστευτη κοσμοσυρροή στα paddock που δημιουργεί προβλήματα στους αναβάτες. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για να σπρώχνεις όποιον βρίσκεται στο δρόμο σου ώστε να περάσεις.

Η Άννα Καμπανίγιας έκανε σαφές ότι δεν δέχεται τη συγγνώμη και η δήλωσή της στο ισπανικό ραδιόφωνο Cope είναι ξεκάθαρη: «Αν δεν ήταν εσκεμμένο (εννοεί το χτύπημα), θα δεχόμουν τη συγγνώμη του. Όμως παρακολουθώντας το video βεβαιώθηκα ότι όχι μόνο με έσπρωξε αλλά και με χτύπησε με τον αγκώνα του. Κάτι τέτοιο δεν είναι ανεκτό και φυσικά θα κάνω μήνυση».

Μένει λοιπόν να δούμε αν ο Ρόσι θα βάλει το χέρι στην τσέπη για ένα συμβιβασμό ή αν θα αφήσει το θέμα να φτάσει στα δικαστήρια. 

VALENTINO ROSSI DA UNA PATADA A UNA MUJER EN EL PADDOCk

Best of internet