Η πιο εντυπωσιακή 911 όλων των εποχών (video)

Η πιο εντυπωσιακή 911 όλων των εποχών (video)

Δεν το λέμε εμείς, αλλά η Porsche. Για την 911 RSR, την αγωνιστική έκδοση του μοντέλου που θα παρουσιάσει στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου το Λος Άντζελες. 

Η πιο εντυπωσιακή 911 όλων των εποχών (video)

Το νέο όπλο της Porsche στην κατηγορία GTE των διεθνών πρωταθλημάτων αντοχής θα είναι η 911 RSR. Η οποία δοκιμάζεται εντατικά στην πίστα στου Sebring στις ΗΠΑ, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video, ώστε να είναι έτοιμη για την έναρξη της σεζόν του 2017.

Τα εκτεταμένα αεροδυναμικά βοηθήματα στο αμάξωμα σίγουρα δίνουν ένα δραματικό τόνο στην RSR. Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του νέου αγωνιστικού μάλλον θα κρύβεται κάτω από αυτά. Φήμες θέλουν την 911 RSR του 2017 να είναι η πρώτη στην ιστορία του μοντέλου, αγωνιστικών και παραγωγής, που θα έχει τον κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο. Κάτι που για μια 911 είναι τόσο ανατρεπτικό. όσο ήταν για την κοινωνική και πολιτική κατάσταση του 20ού αιώνα η Οκτωβριανή επανάσταση.

Τώρα αν οι ισχυρισμοί της Porsche για «την πιο συναρπαστική 911 όλων των εποχών» αφορούν μόνο την εμφάνιση ή τις επιδόσεις της και όχι κάτι πιο ουσιαστικό, μένει να το μάθουμε σε δύο ημέρες, με την πλήρη αποκάλυψη της RSR.

New GT Le Mans Porsches Testing at Sebring

Best of internet