Μία Mustang για έναν 97χρονο!

Νίκος Τσιώκος
Μία Mustang για έναν 97χρονο!
Ένας 97χρονος αποφάσισε να αγοράσει μία Ford Mustang, τη στιγμή που πριν από περίπου 50 χρόνια ήταν ο πρώτος Σουηδός που έφερε στη χώρα του ένα αυθεντικό μοντέλο της αμερικανικής μάρκας.

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, ούτε και τ' αυτοκίνητα! Τι εννοούμε; Ένας 97χρονος αποφάσισε να αγοράσει και να χαρεί (όσο μπορεί ακόμα) μία Mustang! Ο λόγος είναι ότι πριν από περίπου 50 χρόνια ήταν ο πρώτος Σουηδός που είχε φέρει στη χώρα του ένα τέτοιο μοντέλο της Ford. Έτσι, δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του πίσω από άλλο όχημα.

«Ερωτεύτηκα την πρώτη Mustang και από τότε μου είναι δύσκολο να σκεφτώ άλλο αυτοκίνητο. Νιώθεις σαν βασιλιάς των δρόμων πίσω από το τιμόνι της. Δεν έχω αρκετά ακόμα χρόνια να ζήσω κατά πάσα πιθανότητα. Έτσι, θέλω να απολαύσω τις ευκαιρίες που έχω για να οδηγήσω. Αυτό είναι το απόλυτο αυτοκίνητο», δήλωσε ο 97χρονος Λέναρτ Ρίμπρινγκ.

Όσο για το αν μπορεί να οδηγήσει σε τέτοια ηλικία; Την απάντηση έδωσε ο γιος του. «Παραμένει σε καλή σωματική κατάσταση, παρά την ηλικία του. Τα μάτια του είναι επίσης εντάξει, όπως και τα αντανακλαστικά του, ενώ οδηγεί με αυτοπεποίθηση που άλλοι δεν έχουν», ήταν τα λόγια του! Ας ζήσει να τη χαρεί, λοιπόν!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!