Δεν πτοείται από το τηλεφώνημα του Βολφ ο Φερστάπεν

Δεν πτοείται από το τηλεφώνημα του Βολφ ο Φερστάπεν

Δεν πτοείται από το τηλεφώνημα του Βολφ ο Φερστάπεν

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν πτοείται από το τηλεφώνημα του Τότο Βολφ στον πατέρα του και είναι έτοιμος να δώσει μάχη με τους διεκδικητές του τίτλου.

Για το τηλεφώνημα του Τότο Βολφ στον πατέρα του ρωτήθηκε, όπως είναι λογικό, ο Μαξ Φερστάπεν, μετά την ολοκλήρωση των κατατακτηρίων δοκιμών. Ο Ολλανδός δεν πτοείται από αυτό, ενώ παραδέχτηκε πως η κλήση δεν έγινε με σκοπό να χειραγωγήσει τον Γιος Φερστάπεν. «Ήταν μία γενική συνομιλία, δε νομίζω ότι πρέπει να πω τα πάντα επειδή ήταν ιδιωτική κλήση.

Αλλά δεν ήταν αίτημα (για να μείνω μακριά από τη μάχη του τίτλου). Δε θα αλλάξω την προσέγγιση. Πάντα προσπαθείς να κάνεις την καλύτερη δουλειά. Πρέπει όλοι να τρέχουμε. Μέχρι τον τελευταίο αγώνα και πάλι πάλευαν για την πρωτιά. Διαφορετικά δεν αξίζεις να είσαι πρωταθλητής. Όλοι θέλουμε να τρέξουμε και αυτό θέλει κι η Mercedes», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος επικεντρώνεται στον αγώνα και όχι στο εν λόγω τηλεφώνημα. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν προσηλώνομαι σε αυτό. Κάνεις την καλύτερη δυνατή δουλειά για τον εαυτό σου και την ομάδα, αυτό συμβαίνει στην πίστα και γι' αυτό συζητάς στο τέλος της ημέρας».

Τέλος, ρωτήθηκε αν νιώθει ότι οι αντίπαλοί του τον ζηλεύουν με τα παράπονα που κάνουν εναντίον του, αλλά ούτε αυτό τον πτοεί στην προσπάθεια που κάνει στη Formula1. «Σε γενικές γραμμές, όχι μόνο στην F1, αλλά σε πολλά αθλήματα, όταν μπαίνει στο σπορ ένας νεαρός, πάντα γίνεται μεγάλη συζήτηση γι' αυτόν. Είναι αρκετά φυσιολογικό, δεν το βλέπω ως μεγάλο πρόβλημα».

Best of internet