Ρόσμπεργκ: «Οδήγηση εντός των ορίων»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Οδήγηση εντός των ορίων»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ζήτησε από τους αντιπάλους του να οδηγήσουν εντός των ορίων και να μην μπουν εμπόδιο στη μάχη μεταξύ του ίδιου και του Λιούις Χάμιλτον για τον τίτλο.

Το τηλεφώνημα του Τότο Βολφ στον Γιος Φερστάπεν, ώστε ο Μαξ να μην εμπλακεί στη μάχη μεταξύ του Νίκο Ρόσμπεργκ και του Λιούις Χάμιλτον για τον τίτλο, προκάλεσε αίσθηση στον κόσμο της Formula1 και όχι μόνο.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την εν λόγω κίνηση του ισχυρού άνδρα της Mercedes και απλά ζήτησε από τους αντιπάλους του να οδηγήσουν εντός των ορίων. «Είναι φυσιολογικό γι' άλλους οδηγούς να μην οδηγούν διαφορετικά απλά επειδή κάποιοι άλλοι παλεύουν για το πρωτάθλημα και δεν είναι δικό τους πρόβλημα.

Όμως πρέπει να οδηγήσουμε εντός των ορίων. Πολλές ποινές έχουν δοθεί πρόσφατα, γι' αυτό πρέπει να είναι πιο χαλαροί», είπε, αρχικά. Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στη μάχη της pole position. «Ήταν πολύ κλειστή η μάχη και γι' αυτό είναι λίγο απογοητευτικό. Μ' ένα δέκατο διαφορά, σκέφτεσαι ''θα μπορούσα να το βρω εδώ κι εκεί''. Γι' αυτό δεν είναι ποτέ το ιδανικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!