Λορένθο: «Νίκη στον τελευταίο αγώνα με τη Yamaha»

Νίκος Τσιώκος
Λορένθο: «Νίκη στον τελευταίο αγώνα με τη Yamaha»
Ο Χόρχε Λορένθο δήλωσε έτοιμος για τη νίκη στον τελευταίο του αγώνα με τη Yamaha, καθώς από το 2017 θα τρέχει με την Ducati.

Έτοιμος να... σπάσει τα κοντέρ είναι ο Χόρχε Λορένθο στον τελευταίο του αγώνα με τη Yamaha, την οποία θα αφήσει για λογαριασμό της Ducati. Ο Ισπανός κατάκτησε την pole position με νέο ρεκόρ γύρου και δήλωσε έτοιμος για τη νίκη στο φινάλε της σεζόν του Moto GP στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια.

«Τώρα μπορώ να πω ότι στον τελευταίου μου αγώνα με τη Yamaha ήμουν στην pole, όμως αύριο είναι το σημαντικό κομμάτι και θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για τη νίκη. Οι κατατακτήριες ήταν εντυπωσιακές και μπορούσα να φτάσω στο τοπ επίπεδο σήμερα και να κάνω τρεις γρήγορους γύρους.

Πίεσα περισσότερο και δεν είχα πτώση, ήταν η μέρα μου και είμαι υπερήφανος. Το απόγευμα οι συνθήκες ήταν τέλειες και εδώ έχουμε πολύ καλά ελαστικά. Νιώθω πολύ πιο αισιόδοξος και να φτάσω στο κορυφαίο επίπεδο ως αναβάτης.

Ένας γύρος με τα μαλακά ελαστικά είναι κάτι, όμως τριάντα είναι κάτι άλλο. Η μοτοσικλέτα γίνεται ολοένα και καλύτερη και το ζέσταμα (Warm Up) θα είναι σημαντικό αύριο. Αλλά πιστεύω ότι με αμφότερα τα ελαστικά είμαστε ανταγωνιστικοί και μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη αύριο», ανέφερε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!