Ραϊκόνεν: «Μέσος γύρος, αλλά αρκετός»

Νίκος Τσιώκος
Ραϊκόνεν: «Μέσος γύρος, αλλά αρκετός»
Λόγο για μέσο γύρο έκανε ο Κίμι Ραϊκόνεν, αλλά τόνισε ότι ήταν αρκετός για να του δώσει την τρίτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Βραζιλίας.

Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει τον αγώνα του Ιντερλάγκος ο Κίμι Ραϊκόνεν. Ο Iceman ήταν πιο πίσω σε όλη τη διαδικασία, όμως στην τελευταία του προσπάθεια κατάφερε να βρεθεί πίσω από τις δύο Mercedes.

Ωστόσο, έκανε λόγο για μέσο γύρο, αλλά αρκετό να του δώσει την τρίτη θέση. «Πάλευα σε όλες τις κατατακτήριες δοκιμές σε κάποιες στροφές. Για να είμαι ειλικρινής, ο τελευταίος γύρος ήταν μέσος από τη δική μου πλευρά, αλλά αρκετός για να είμαι τρίτος.

Πάλευα στις δύο πρώτες στροφές με το ζέσταμα των ελαστικών, στα μισά δεν ήμουν τόσο χαρούμενος, αλλά ήταν καλός γύρος στο τέλος. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Η Mercedes φαίνεται να είναι λίγο πιο μακριά. Ελπίζουμε να έχουμε έναν δυνατό αγώνα αύριο», είπε, αρχικά, ο Φινλανδός.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ισοφάρισε σε 10-10 τον Σεμπάστιαν Φέτελ σε κατατακτήριες δοκιμές και στάθηκε στις μάχες τους στα προηγούμενα Γκραν Πρι, καθώς και στη δουλειά που έχουν κάνει όλοι στη Ferrari.

«Ήταν πολύ κοντά. Πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς ήμασταν πολύ κοντά και σε κάποιους αγώνες ήταν λίγο πιο πίσω ή μπροστά, όμως έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά ως ομάδα και βελτιωθήκαμε σε κάποιους τομείς. Μάθαμε πολλά θετικά και αυτό μας βοηθάει να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν στην αρχή της χρονιάς».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!