Pole με νέο ρεκόρ ο Λορένθο

Γιώργος Βαρίνος
Pole με νέο ρεκόρ ο Λορένθο
Αποφασισμένος να τα σαρώσει όλα φάνηκε ο Λορένθο στη χώρα του, στον τελευταίο του αγώνα στη σέλα της Yamaha.

Μειώνοντας κατά έξι δέκατα το ρεκόρ γύρου που κατείχε ο ίδιος από το 2015, ο Λορένθο και τη Yamaha κατάφερε να πάρει την pole position του αυριανού αγώνα. Ο μόνος που φάνηκε να μπορεί να ακολουθήσει το φρενήρη ρυθμό του «Σπαρτιάτη» ήταν ένας ακόμα Ισπανός, ο πρωταθλητής Μάρκεζ με τη Honda.

Τρίτος αλλά εφτά δέκατα πιο αργός από το συναθλητή του στη Yamaha κατατάχτηκε ο «Γιατρός», ενώ στην τέταρτη θέση και πρώτος στην εκκίνηση της δεύτερης σειράς θα βρίσκεται ένας ακόμα Ισπανός, ο ταλαντούχος Βινιάλες με την εξαιρετικά βελτιωμένη Suzuki.

Δίπλα από τον Βινιάλες θα στηθεί ο Ντόβι με Ducati, ακολουθούμενος από Πολ Εσπαργκαρό με την Yamaha της περιφερειακής ομάδας Tech3. Ο Ιανόνε με την Ducati θα βρίσκεται στην 7η θέση της εκκίνησης , ενώ ο Πεντρόζα που αναρρώνει ακόμα από τον τραυματισμό του στο Motegi θα βρίσκεται στην 8η θέση.

Τη δεκάδα των πρώτων στην εκκίνηση του αυριανού αγώνα –που θα μεταδοθεί στις 15:00 στη χώρα μας από τον OTE TV- κλείνουν οι Α. Εσπαργκαρό με Suzuki και Σμιθ με τη δεύτερη Yamaha της Tech3.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!