Δεν σκάνε, δεν χαλάνε (video)

Δεν σκάνε, δεν χαλάνε (video)

Δεν σκάνε, δεν χαλάνε (video)

Δεν θα ήταν υπέροχο να οδηγείς το ποδήλατό σου χωρίς το άγχος του κλαταρίσματος;  Θα είναι από τις αρχές του 2017, χάρη στα ελαστικά Nexo.

Μια νέα εφεύρεση στις ΗΠΑ υπόσχεται να βάλει τέλος στο άγχος του κλαταρίσματος των ελαστικών στα ποδήλατα. Χωρίς, μάλιστα, να απαιτεί καμία περαιτέρω αλλαγή, πέραν αυτής των ελαστικών.

Λόγω της ανάγκης πολύ χαμηλού βάρους, τα ελαστικά των ποδηλάτων έχουν πολύ λεπτό πέλμα. Αυτό τα κάνει ιδιαίτερα επιρρεπή σε σκισίματα και τρυπήματα, με αποτέλεσμα ο φόβος του κλαταρίσματος να συνοδεύει κάθε βόλτα μας με το ποδήλατο.

Η αλλαγή ελαστικού στο ποδήλατο δεν είναι δύσκολη, αλλά προϋποθέτει ότι θα μεταφέρεις κάποια βασικά εργαλεία και φυσικά σαμπρέλα και τρόμπα.

Η αμερικανική εταιρείας Nexo υπόσχεται να δώσει τέλος στο άγχος κάθε ποδηλάτη, με τα ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο. Τα οποία, μάλιστα, προσαρμόζονται σε κάθε τύπο ζάντας χωρίς την ανάγκη αλλαγής της. Το κόστος τους ανέρχεται περίπου στα 30€ για το κάθε ελαστικό μαζί με το κιτ τοποθέτησης και θα είναι διαθέσιμα από τις αρχές του 2017. Στις ΗΠΑ αρχικά και –πολύ σύντομα ελπίζουμε- και στη χώρα μας. 

Best of internet