Είναι ένα, μοναδικό και κοστίζει όσο τρία Audi R8 (video)

Είναι ένα, μοναδικό και κοστίζει όσο τρία Audi R8 (video)

Είναι ένα, μοναδικό και κοστίζει όσο τρία Audi R8 (video)

Τα σπάνια πράγματα είναι ανεκτίμητα. Και αυτό το R8 με την ονομασία “Star of Lucis” δεν είναι απλώς σπάνιο. Είναι το μόνο που κατασκευάστηκε και θα πουληθεί.

Στην ταινία «Το ξίφος του βασιλιά: Final Fantasy XV», το βασίλειο Lucis αντιμετωπίζει την επίθεση της αυτοκρατορίας Niflheim. Ο πρίγκηπας Noctis του Lucis δεν χρειάζεται απλώς ένα αυτοκίνητο για να μπορεί να αποφύγει εύκολα του διώκτες του. Χρειάζεται το καλύτερο που μπορεί να έχει και φυσικά να είναι ένα και μοναδικό.

Ακριβώς αυτός είναι ο ρόλος του R8 των 540 ίππων στη ταινία και, παρότι σε αυτή η αισθητική του αυτοκινήτου είναι αποτέλεσμα ψηφιακής επεξεργασίας, η Audi αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ακριβές αντίγραφο για τον πραγματικό κόσμο.

Στην ταινία «Το ξίφος του βασιλιά: Final Fantasy XV» η φαντασία περισσεύει, ακριβώς όπως δηλώνει και ο πλήρης τίτλος της. Όπως και στο αμάξωμα του εκπληκτικού Audi R8 “Star of Lucis”, όπου τα σχέδια, η αισθητική των ζαντών, η ποιότητα του χρώματος , οι επεμβάσεις σε προφυλακτήρες και μάσκα και η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια το καθιστούν έργο τέχνης.

Το αυτοκίνητο θα δημοπρατηθεί προς 450.000€ και οι ενδιαφερόμενοι θα μπουν σε online κλήρωση για να προκύψει ο ένας και μοναδικός κάτοχός του. Ο τριπλασιασμός της τιμής από τα περίπου 150.000€ μιας πλήρως εξοπλισμένης έκδοσης κανονικής παραγωγής του μοντέλου, δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για το κοινό στο οποίο απευθύνεται το R8 “Star of Lucis”. Δηλαδή σε συλλέκτες που, ποιος ξέρει, μπορεί σε μερικά χρόνια να πουλήσουν το ένα και μοναδικό αυτό μοντέλο σε τιμή 10 φορές μεγαλύτερη από αυτή της αγοράς του. 

Best of internet