Αθλητές με γόβες (video)

Γιώργος Βαρίνος
Αθλητές με γόβες (video)
Το παράδοξο της εικόνας όχι μιας αλλά έξι Rolls Royce στην πίστα, έκανε πραγματικότητα η ίδια η εταιρεία για την προβολή των εκδόσεων Black Badge.

Δεν υπάρχει πιθανώς ούτε ένας σώφρον ιδιοκτήτης Rolls Royce που θα έβαζε την πανάκριβη λιμουζίνα του στην πίστα. Το δουλειά έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο; Ο ελέφαντας με τον ιππόδρομο; Μη βιαστείτε να απαντήσετε καμία.

Διότι πλέον έγινε και αυτό, στις ΗΠΑ, στην πίστα Miami Speedway. Η βρετανική εταιρεία παρουσίασε τη σειρά των Black Badge εκδόσεων των Wraith και Ghost, σε μια ημερίδα υψηλής ταχύτητας και σπορ συγκινήσεων.

Με πιο σφιχτές αναρτήσεις, διαφορετική ρύθμιση στους κινητήρες και στα κιβώτια, ελαφρούς τροχούς από ίνες άνθρακα και φυσικά τις απαραίτητες στιλιστικές διαφοροποιήσεις, τα μοντέλα Black Badge δεν μετατράπηκαν σε απόλυτα μηχανήματα αγωνιστικής οδήγησης.

Απέκτησαν όμως πολύ πιο ευχάριστα χαρακτηριστικά οδήγησης, μεγαλύτερη αμεσότητα και φυσικά επιδόσεις, ικανές να μαγνητίσουν ένα πιο δραστήριο αγοραστικό κοινό, που εκτός από να μεταφέρεται στο πίσω κάθισμα, θέλει και να οδηγεί.

Ιεροσυλία για τα ειωθότα της μάρκας, απαραίτητη όμως όταν θες να αυξήσεις τη βάση των αγοραστών σου και ταυτόχρονα να μειώσεις το μέσο όρο της ηλικίας τους, από τα 55 χρόνια που είναι αυτός των ιδιοκτητών Rolls.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι παρά τους περίπου 3 τόνους του βάρους τους, οι Ghost και Wraith Black Badge αποδίδουν 603 και 624 ίππους αντίστοιχα, μαζί με εκατοντάδες κιλά ροπής, που είναι ικανές να κάνουν την αδρεναλίνη να ρεύσει, αν το γκάζι πατηθεί βαθιά στην παχιά μάλλινη μοκέτα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!