Οι Βραζιλιάνες ανεβάζουν το…ηθικό του Φέτελ (video)

Οι Βραζιλιάνες ανεβάζουν το…ηθικό του Φέτελ (video)

Δεν νικάμε που δεν νικάμε, δεν το γυρνάμε στο…beachvolley με καυτές συμπαίκτριες; Kάπως έτσι προετοιμάστηκαν για το Γκραν Πρι Βραζιλίας οι Φέτελ και Ραϊκόνεν.

Οι Βραζιλιάνες ανεβάζουν το…ηθικό του Φέτελ (video)

Η Βραζιλία φημίζεται για τις εντυπωσιακές γυναίκες της και για την παράδοση που έχει στο γυναικείο beachvolley. Από την άλλη πλευρά, ο Φέτελ και ο Ραϊκόνεν βιώνουν εφέτος με τη Ferrari μία καταστροφική χρονιά, καθώς ξεκίνησαν ως διεκδικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και δεν έχουν σταυρώσει ούτε νίκη.

Οι δύο οδηγοί αποφάσισαν λοιπόν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να προετοιμαστούν για το κυριακάτικο Γκραν Πρι Βραζιλίας με μία πολύ ευχάριστη προπόνηση στο beachvolley. Όχι όμως μόνοι τους, αλλά ο καθένας με μία εντυπωσιακή Βραζιλιάνα στο πλευρό του, ώστε να μάθει σωστά τα μυστικά του αθλήματος.

Ο αγώνας έληξε τελικά ισόπαλος, οι Φέτελ και Ραϊκόνεν φαίνονται στο βίντεο ότι το καταδιασκεδάζουν και βέβαια δεν τους αδικούμε με τέτοιες συμπαίκτριες.

Καλά ο Φέτελ, που είναι και λίγο μπερμπάντης. Εσύ όμως βρε Iceman, πού πας, οικογενειάρχης άνθρωπος; Μόλις προχθές ανέβασε η γυναίκα σου στο Instagram, ότι είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί σου!

F1 2016 Brazilian GP - Beach volleyball match - Sebastian Vettel vs Kimi Raikkonen

Best of internet