Πρωτοπορεί η Citroen και στα social media

Πρωτοπορεί η Citroen και στα social media

Μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook η Citroen καινοτομεί και προσφέρει από σήμερα τα άρθρα της με τη μορφή Instant Articles.

Πρωτοπορεί η Citroen και στα social media

Η στροφή της γαλλικής εταιρείας προς την καινοτομία και το νεοτερισμό δεν αφορά μόνο τη σχεδίαση ή την τεχνολογία των μοντέλων της. Επεκτείνεται και στην επικοινωνία της.

Έτσι, η Citroën λανσάρει πρώτη τα Instant Articles, μια νέα τεχνολογία αναρτήσεων στο fb που εξασφαλίζει ταχύτητα και σημαντική ευκολία, ειδικά κατά την ανάγνωση σε φορητές συσκευές.

Τα Instant Articles προβάλλονται μέσω της πλατφόρμας του Facebook και ανοίγουν 10 φορές ταχύτερα από την παραδοσιακή μορφή άρθρων, που φορτώνουν μέσω του mobile web view της εφαρμογής.

Προσφέρουν προηγμένες δυνατότητες όπως auto-play video, tap to expand photos κ.ά., με αποτέλεσμα να εμφανίζουν 70% μικρότερη πιθανότητα να εγκαταλείψει κάποιος την ανάγνωσή τους.

Παράλληλα, διατηρούν όλες τις δυνατότητες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου στο ίδιο περιβάλλον με το άρθρο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να σχολιάσουν, να κάνουν like και share σε επιμέρους στοιχεία ή σε ολόκληρο το άρθρο.

Αν θέλετε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα, δεν έχετε παρά να κάνετε like στη σελίδα της Citroen στο Facebook! https://www.facebook.com/Citroen.Hellas/

Best of internet