Giulia, η πιο όμορφη στον κόσμο

Γιώργος Βαρίνος
Giulia, η πιο όμορφη στον κόσμο
Αναγνώστες περιοδικού αυτοκινήτου και διάσημοι κριτές του γερμανικού διαγωνισμού «Χρυσό Τιμόνι», ανάδειξαν το ιταλικό σεντάν ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο στον κόσμο.

Η Alfa Romeo Giulia είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την αναβίωση της ιταλικής εταιρείας και τη διατήρησή της στη ζωή. Παραφράζοντας τη ρήση για τη γυναίκα του Καίσαρα, δεν έπρεπε μόνο να είναι, αλλά και να δείχνει υπέροχη.

Αν κρίνουμε από τα μέχρι σήμερα βραβεία που έχει αποσπάσει, η Giulia δείχνει να πετυχαίνει το στόχο της. Τόσο όσον αφορά στην ουσία της απόδοσής της, όσο και της παρουσίας της. Τελευταίο επίτευγμά της, η διάκριση στο διαγωνισμό «Χρυσό Τιμόνι», που διενεργεί κάθε χρόνο το γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου Auto Bild. Αναγνώστες του εντύπου και ένα πάνελ κριτών που απαρτίζεται από καταξιωμένα ονόματα στο χώρο του αυτοκινήτου, όπως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Ρερλ και Οζιέ αλλά και ο σχεδιαστής Αντρέα Τζαγκάτο, έδωσαν τη θετική τους ψήφο στα κάλλη της Giulia.

Το μοντέλο που μέσα στη χρονιά ξεκίνησε και την εμπορική του πορεία στη χώρα μας, βασίζεται σε ένα εντελώς νέο πλαίσιο και διαθέτει κίνηση πίσω, στα πρότυπα των κυριότερων Γερμανών αντιπάλων της μεσαία κατηγορίας κύρους, αλλά και της ίδιας της Alfa Romeo του παρελθόντος –από το μοντέλο 75 και πριν. Οι διαθέσιμοι σήμερα κινητήρες είναι ένας δίλιτρος τετρακύλινδρος turbo βενζίνης 200 ίππων και ένας 2.2 λίτρων diesel με 150 και 180 ίππους. Οι τιμές ξεκινούν από τις 39.000€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!