Πρεμιέρα για το χωμάτινο Scooter της Honda

Γιώργος Βαρίνος
Πρεμιέρα για το χωμάτινο Scooter της Honda
Η πρωτοποριακή Honda X-ADV που παρουσιάστηκε επίσημα στην EICMA, συνδυάζει το πνεύμα της περιπέτειας με επιδόσεις παντός εδάφους, προηγμένο εξοπλισμό, πρακτικότητα και άνεση για διαδρομές στην πόλη και αποδράσεις το Σαββατοκύριακο!

Η Honda παρουσίασε στην EICMA, μια σειρά ενδιαφέρουσες μοτοσυκλέτες με πιο ξεχωριστή όμως την ολοκαίνουργια X-ADV που είναι ένας εντελώς νέος τύπος μοτοσυκλέτας, που συνεχίζει τη μακρά παράδοση της Honda στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων και προϊόντων που αναβαθμίζουν το lifestyle των πελατών. Συνδυάζει τον κόσμο των Scooter με ένα σκληροτράχηλο στυλ SUV, με off-road γοητεία και προηγμένο εξοπλισμό, χάρη στο στιβαρό πλαίσιο, το ανεστραμμένο πιρούνι με τη μεγάλη διαδρομή, τις ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και ένα ροπάτο, δικύλινδρο κινητήρα 745 κ.εκ. που συνδυάζεται με Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη.
Η Honda X-ADV διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενη ζελατίνα 5 θέσεων, αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για ένα κράνος τύπου off-road, ‘χούφτες’, μεγάλη οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών σε στυλ Rally, κεντρικό σταντ και σύστημα Honda Smart Key. Σχεδιασμένο στο R&D κέντρο της Honda στη Ρώμη, οι στυλιστικές γραμμές του αποτυπώνουν την ουσία της ελευθερίας σε δύο τροχούς σε μία συναρπαστική, νέα φόρμα.

Η ιδέα των Ιταλών, μπορεί να είναι και η εφεύρεση της χρονιάς και να αποτελέσει μια τεράστια εμπορική επιτυχία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!