Μικρό αλλά τετραπέρατο Suzuki V-Strom 250

Γιώργος Βαρίνος
Μικρό αλλά τετραπέρατο Suzuki V-Strom 250
To best seller της ιαπωνικής εταιρείας απέκτησε τη μικρότερη έκδοσή του, με μόλις 250 κ.εκ., χωρίς όμως να χάσει το χαρακτήρα των μεγάλων αδελφών του.

Για πολλά χρόνια, το Suzuki V-Strom 650 ήταν η κορυφαία σε πωλήσεις μοτοσικλέτα της ελληνικής αγοράς. Πλέον, που το εμπορικό ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί προς τις μικρές κατηγορίες, η αποκάλυψη του μικρότερου μοντέλου στη γκάμα των V-Strom, με μόλις 250 κ.εκ., αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη είδηση για την ιαπωνική εταιρεία. Αλλά και για τους φίλους του μοντέλου.

Το ολοκαίνουριο V-Strom 250 θα είναι κοντά μας το καλοκαίρι του 2017 και είναι εφοδιασμένο με τον εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα της εταιρείας που αποδίδει 25 ίππους. Παρά το μικρό κυβισμό, τόσο η συνολική σχεδίαση όσο και οι χώροι παραπέμπουν σε σαφώς μεγαλύτερη μοτοσικλέτα. Όπως άλλωστε και η δυνατότητα τοποθέτησης πλήρους σετ βαλιτσών, που υπόσχεται τουριστικές ικανότητες πολύ πέραν των συνόρων της πόλης.

Πλούσιο όμως είναι το V-Strom 250 όχι μόνο σε διαστάσεις αλλά και σε εξοπλισμό. Τα όργανά του περιλαμβάνουν μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη στην οποία απεικονίζονται οι ενδείξεις του ταχυμέτρου, του στροφόμετρου, η επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο, η μέση κατανάλωση και η στάθμη του καυσίμου. Διαθέτει επίσης ζελατίνα και φέρινγκ που προστατεύουν τον αναβάτη από τον αέρα στις υψηλές ταχύτητες, ενώ το σύστημα στήριξης των βαλιτσών ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.

Το μικρότερο V-Strom που μόλις αποκαλύφτηκε στην διεθνή έκθεση μοτοσικλετών του Μιλάνου EICMA, ολοκληρώνει την ανανεωμένη γκάμα του μοντέλου, που περιλαμβάνει επίσης τις εκδόσεις των 1.000 και αυτή των 650 κ.εκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!