Τότο Βολφ: Ψηφίζω Μπρον

Τότο Βολφ: Ψηφίζω Μπρον

Κάποτε ήταν μαζί στη Mercedes αλλά δεν χώρισαν φιλικά. Τώρα, ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας βλέπει με καλό μάτι την επάνοδο Μπρον στην F1. 

Τότο Βολφ: Ψηφίζω Μπρον

Το θέμα της επανόδου του Ρος Μπρον συντηρείται στην κορυφή του ενδιαφέροντος της F1, παρά τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις του Μπέρνι Έκλεστοουν ότι δεν παραχωρεί ούτε σπιθαμή των αρμοδιοτήτων του.

Ο τελευταίος που έβαλε το λιθαράκι του σε αυτό, είναι ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, ο Τότο Βολφ. Παρότι ο Μπρον στο πρόσφατο βιβλίο του με τίτλο «Total Competition» έχει κατακρίνει τον Βολφ ως τον υπεύθυνο για το γεγονός της αποχώρησής του από την ηγεσία Mercedes, o Γερμανός δείχνει ανωτερότητα και τείνει χείρα φιλίας στον Βρετανό.

«Υποστηρίζω τον ερχομό του Μπρον σε κάποια διοικητική θέση στην F1. Θα είχε την ψήφο μου» δήλωσε ο Βολφ. Επίσης, σημείωσε ότι η τεχνικές γνώσεις, η εμπειρία και η αποστασιοποίηση του Μπρον τα τελευταία δύο χρόνια από την F1, τον καθιστούν ιδανικό υποψήφιο και εγγυητή της ανάπτυξης του αθλήματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπρον έχει εκφράσει τη θετική του διάθεση για μια τέτοια εξέλιξη, ταυτόχρονα έχει δηλώσει όμως ότι ο σημερινός του ρόλος στο νέο μεγαλομέτοχο της F1, της Liberty Media, είναι καθαρά συμβουλευτικός. Τέλος έχει κατηγορηματικά διαψεύσει ότι του έχει γίνει οποιαδήποτε επίσημη πρόταση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της F1. 

Best of internet