Θα κρίνει η Βραζιλία τον τίτλο στη Formula 1;

Θα κρίνει η Βραζιλία τον τίτλο στη Formula 1;

Θα κρίνει η Βραζιλία τον τίτλο στη Formula 1;

Ποιος θα αναδειχθεί τελικά Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1; Το Γκραν Πρι Βραζιλίας μπορεί τελικά να οδηγήσει σε ένα μεγάλο φινάλε στο Αμπού Ντάμπι!

Και ενώ όλα φάνταζαν ανιαρά στη Formula 1, πήρε ξαφνικά το πρωτάθλημα φωτιά. Ο Λιούις Χάμιλτον νίκησε στα δύο τελευταία Γκραν Πρι, πλησίασε τον Ρόσμπεργκ στους 19 βαθμούς και δείχνει διατεθειμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

Ακόμη όμως και έτσι, οι πιθανότητες είναι σύμφωνα με τις στατιστικές 80% υπέρ του Γερμανού. Οι νίκες του Χάμιλτον ενδέχεται όμως να μας επιφυλάσσουν ένα εκπληκτικό φινάλε. Αν νικήσει ο Βρετανός και την επόμενη Κυριακή στη Βραζιλία και δεν ανέβει ο Ρόσμπεργκ στο βάθρο (ή ακόμη χειρότερα γιαυτόν, εγκαταλείψει), τότε θα ανακηρυχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 για το 2016, όποιος από τους δύο νικήσει στο Αμπού Ντάμπι. Καταλαβαίνετε λοιπόν, τι έχει να γίνει τότε!

Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει να δει πρώτος ο Χάμιλτον την καρό σημαία στη Βραζιλία. Και εδώ οι στατιστικές είναι σε βάρος του Βρετανού, αφού δεν έχει ανέβει ούτε μία φορά στο βάθρο σε εννέα Γκραν Πρι στο Σάο Πάολο.

Παρόλα αυτά, η Βραζιλία του ταιριάζει, καθώς το 2008 κατέκτησε εκεί την πέμπτη θέση και ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 με μόλις έναν βαθμό διαφορά εμπρός από τον Φελίπε Μάσα. Μάλιστα ο Χάμιλτον είχε περάσει στην πέμπτη θέση ελάχιστους γύρους πριν το τέλος και ενώ οι Βραζιλιάνοι αποθέωναν πρόωρα τον συμπατριώτη τους.

Best of internet