Έφτασε το νέο InMotion 27

Γιώργος Βαρίνος
Έφτασε το νέο InMotion 27
Το νέο in Motion 27 είναι εδώ με πολλές δοκιμές αυτοκινήτων, αγώνες, παρασκήνια και τα σημαντικότερα νέα από τον χώρο της ελληνικής και της διεθνούς αυτοκίνησης. Είναι διαδραστικό! Με πολλά video και πληροφορίες...

Διαβάστε το τεύχος 27 του περιοδικού InMotion by Gazzetta.gr εντελώς δωρεάν.

Σε αυτό το τεύχος ταξιδεύουμε στη Βαρκελώνη και οδηγούμε για εσάς το ολοκαίνουργιο Citroen C3, στον Παρνασσό για το Seat Ateca, κάνουμε ένα αφιέρωμα στις πρώην αλλά και στις επόμενες των οδηγών της Formula 1 και δοκιμάζουμε το Fiat 595 Competizione, την DS4 1.6 Blue HDi, αλλά και το Jeep Renegade.

Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας μπορούν να διαβάσουν την δοκιμή της Honda ΝC750X ABS DCT.

Το inMotion είναι ένα διαφορετικό περιοδικό, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα περιοδικά που κυκλοφορούν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Το μυστικό φυσικά είναι η διαδραστικότητά του και η δυνατότητα να ενημερώνεται ο αναγνώστης σε πολλά ταυτόχρονα επίπεδα, εκτός της προφανούς ανάγνωσης, με την θέαση video, με την ακαριαία μετακίνηση σε άλλα χρήσιμα links στα site των εταιρειών αυτοκινήτου, με το κατέβασμα των προσπέκτους, των τιμών ή των χρηματοδοτικών επιλογών. Και φυσικά το κοινό, που είναι ο αλάνθαστος κριτής το επιβράβευσε στα προηγούμενα τεύχη με περισσότερους από 30.000 αναγνώστες ως μέσο όρο στο κάθε τεύχος. Ένα εξαιρετικό στατιστικό στοιχείο -για όλους όσοι γνωρίζουν από αναγνώσεις περιοδικών στο internet- που μας φορτώνει άγχος και ευθύνες για το μέλλον.

Διαβάστε το εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!