Γιατί έκανε ο Γκοτιέ τατουάζ στη λαμαρίνα;

Γιατί έκανε ο Γκοτιέ τατουάζ στη λαμαρίνα;

Γιατί έκανε ο Γκοτιέ τατουάζ στη λαμαρίνα;

Ο διάσημος μόδιστρος Ζαν Πολ Γκοτιέ μεταμόρφωσε ένα Audi Q2 και το γέμισε με τατουάζ, για να βοηθήσει την οργάνωση, η οποία υποστηρίζει όσους πάσχουν από AIDS.

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ θα δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στον γκρίζο χειμωνιάτικο ουρανό του Βερολίνου, όπου πραγματοποιείται σήμερα, Σάββατο 5 Νοεμβρίου, το 23ο Γκαλά Όπερας. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στον κόσμο, τα έσοδα της οποίας διατίθενται για την υποστήριξη των ασθενών από AIDS.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας μεταμόρφωσε κατά παραγγελία της Audi ένα Q2, το οποίο παρουσιάζεται επίσημα στην εκδήλωση και βγήκε στο σφυρί. Ήδη μάλιστα βρέθηκε αγοραστής, ο οποίος δεν θέλησε ωστόσο να γνωστοποιηθεί η προσφορά του. Πάντως η Audi κατέθεσε στα ταμεία της οργάνωσης για την υποστήριξη των θυμάτων από AIDS συνολικά 310.000 ευρώ, στα οποία περιλαμβάνεται και η δική της δωρεά.

Ο Γκοτιέ ανασχεδίασε το αμάξωμα του γερμανικού SUV χρησιμοποιώντας παρόμοια τεχνική με των τατουάζ και δήλωσε: «Συμπεριφέρομαι στη λαμαρίνα σαν να ήταν επιδερμίδα. Τι θα της ταίριαζε; Τα αγαπημένα μου χρώματα είναι το μπλε και το κόκκινο, γιαυτό και θα τα δείτε και πάνω στο αυτοκίνητο».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Γάλλος μόδιστρος με το βραβείο «World Without Aids Award», ενώ ο ίδιος εξήγησε και για ποιον λόγο δέχτηκε την πρόταση της Audi: «Εχω χάσει έναν φίλο από αυτή την ασθένεια. Η δουλειά για την σωστή ενημέρωση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αυτό το παρατηρώ συνέχεια, έτσι συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη».

Best of internet