Κλοπή περιπολικού, live στο fb (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Κλοπή περιπολικού, live στο fb (video)
Πρόκειται ίσως για τον πιο ηλίθιο κλέφτη στον κόσμο, αφού άφησε πίσω του οπτικό υλικό που πιστοποίησε πέραν πάσης αμφιβολίας την αξιόποινη πράξη του.

Η μανία με τα social media φαίνεται ότι μπορεί να ξεπεράσει κάθε λογική. Η περίπτωση του Τζον Πίνεϊ στις ΗΠΑ είναι ίσως η πλέον χαρακτηριστική.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Τούλσα, όπου ο Πίνεϊ, υπότροπος κακοποιός, έκλεψε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο. Αμέσως ξεκίνησε την αναμετάδοση της πράξης του ανεβάζοντας live video στο facebook. Όταν οι αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν, ξεκίνησε καταδίωξη που κράτησε περίπου 40 λεπτά με ταχύτητες που έφτασαν έως τα 200 χλμ./ώρα.

Αφήνοντας πίσω του ένα τέτοιο οπτικό υλικό, ο λόγος που προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη μάλλον είχε να κάνει καθαρά με… διασκέδαση. Καθώς αργά ή γρήγορα, θα έπεφτε στα χέρια των αστυνομικών. Φυσικά ο «εντελώς αλλού» κλέφτης βρίσκεται ήδη στη φυλακή.

Χαρακτηριστική της υπέρμετρης βλακείας της πράξης του, ήταν η δήλωση ενός εκ των αστυνομικών που τον συνέλαβαν: «Μακάρι όλοι οι κακοποιοί να έκαναν το ίδιο με τον Πίνεϊ. Έτσι θα είχαμε άριστο αποδεικτικό οπτικό υλικό τόσο για τη σύλληψή τους, όσο και για την καταδίκη τους στο δικαστήριο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!