Προκλητικά χαμηλές τιμές Opel Corsa

Πέτρος Πιτσίνης
Προκλητικά χαμηλές τιμές Opel Corsa
Από 10.800€ ξεκινούν πλέον οι τιμές των Opel Corsa, ενώ όλες οι εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης δεν επιβαρύνονται με το κόστος του μεταλλικού χρώματος.

Ο μήνας Νοέμβριος ξεκινά με μεγάλο όφελος για όσους επιλέξουν να αγοράσουν το νέο Opel Corsa. Το ευρύχωρο και πλούσια εξοπλισμένο γερμανικό μικρό, διατίθεται με τον κινητήρα των 1.2 λίτρων βενζίνης και ισχύος 70 ίππων με τιμή που ξεκινά από 10.800€.

Όλες οι εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης δεν επιβαρύνονται με μεταλλικό χρώμα, δίνοντας έτσι ένα επιπλέον κίνητρο για την επιλογή τους.

Ταυτόχρονα, η Opel προσφέρει την έκδοση Innovation, που αφορά το Corsa με την κινητήρα βενζίνης των 1.4 λίτρων ισχύος 90 ίππων και με τρίθυρο ή πεντάθυρο αμάξωμα.

Η έκδοση αυτή έχει πλούσιο πρόσθετο εξοπλισμό όπως αυτόματο κλιματισμό, κάμερα όπισθεν, park pilot και φυσικά πέντε χρόνια πλήρους εγγύησης. Με κόστος μόλις 12.800€, αποτελεί την πιο προκλητική πρόταση του μοντέλου.

Ενδεικτικά οι τιμές της έκδοσης με τον κινητήρα βενζίνης turbo των 1.000 κ.εκ. που αποδίδει 115 ίππους ξεκινούν από τα 15.500€, ενώ αυτές με τον κινητήρα diesel των 1.3 λίτρων ισχύος 95 ίππων, από τις 15.200€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!