Η νέα Skoda Octavia και σε RS!

Η νέα Skoda Octavia και σε RS!

Η σπορ έκδοση του οικογενειακού της Skoda έχει απήχηση σε όλες του τις γενιές και μετά το πρόσφατο facelift που δέχτηκε το μοντέλο, περιμένουμε κι εκείνη! 

Η νέα Skoda Octavia και σε RS!

Ακόμη δεν προλάβαμε να δούμε την ανανεωμένη Skoda Octavia και οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές βιάστηκαν να το... ντύσουν RS! Δεδομένου ότι ήδη γνωρίζουμε την εικόνα της νέας Octavia, όταν βγει το RS δεν θα έχει σημαντικές οπτικές διαφορές με το ηλεκτρονικά επεξεργασμένο αυτοκίνητο που βλέπουμε στη φωτογραφία. 

Οι πιο επιθετικοί προφυλακτήρες, τα περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα, η ανασχεδιασμένη μάσκα, τα σήματα vRS, οι απολήξεις των εξατμίσεων, οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και οι τονισμένες πλευρικές «ποδιές» θα διαφοροποιούν τη γρήγορη έκδοση από τις απλές «αδερφές». 

Ακόμη, δεν γνωρίζουμε ποιο μοτέρ θα τοποθετηθεί κάτω από το καπό, όμως το πιο πιθανό είναι να μην υπάρξουν αλλαγές (ή να είναι πολύ μικρές) καθώς και στην υπόλοιπη γκάμα, τα κινητήρα σύνολα παρέμειναν τα ίδια. Αν όλα είναι όπως πριν, τότε μιλάμε για τον γνωστό 2.0 TSI των 220 ίππων με καύσιμο τη βενζίνη και τον 2.0 TDI των 184 ίππων, που κινείται με πετρέλαιο. 

Best of internet