Με περισσότερη λεπτομέρεια η Skoda Octavia (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Με περισσότερη λεπτομέρεια η Skoda Octavia (video)
Επιπλέον φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda, ώστε να μπορέσουμε να δούμε καλύτερα την ανανεωμένη Octavia!

Πριν μερικές ημέρες, είδαμε τη νέα Octavia και η Skoda αποφάσισε να μας δείξει μερικές ακόμη φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο του νέου της μοντέλου. Όπως βλέπουμε, το μέρος που γνώρισε μεγαλύτερες αλλαγές είναι το εμπρός, με τα φωτιστικά σώματα να χωρίζονται στα δύο και να προσδίδουν άλλο αέρα στο τσεχικό σεντάν. Παράλληλα, μαζί με τις αισθητικές αλλαγές ήρθαν κι άλλες πιο... ουσιαστικές, όπως το αναβαθμισμένος εξοπλισμός ασφαλείας.

Το σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης με πεζό, το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος για την αποφυγή τρακαρίσματος με το εμπρός αυτοκίνητο, το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, έλεγχος της «νεκρής» γωνίας, το ραντάρ στο πίσω μέρος που ελέγχει για αυτοκίνητα όταν η Octavia ξεπαρκάρει από ένα σημείο με περιορισμένη ορατότητα και η κάμερα οπισθοπορείας είναι μερικά από τα βασικότερα. Επιπλέον, απέκτησε φώτα Full LED στον προαιρετικό εξοπλισμό της, μια μεγαλύτερη οθόνη αφής 9,2 ιντσών για τον χειρισμό του συστήματος infotainment και σημείο πρόσβασης Wi-Fi για τους επιβάτες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!