Επιτυχημένη η έκθεση Αυτοκίνηση 2016

Πέτρος Πιτσίνης
Επιτυχημένη η έκθεση Αυτοκίνηση 2016
Με 77.000 άτομα να έχουν περάσει την είσοδό της, η έκθεση αυτοκινήτου "Αυτοκίνηση Fisikon 2016" που ολοκληρώθηκε στις 30 Οκτωβρίου αποτελεί μια αναμφισβήτητα πετυχημένη διοργάνωση.

Ρεκόρ προσέλευσης κοινού σημείωσε η φετινή έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση Fisikon 2016, επιβεβαιώνοντας την αγάπη των Ελλήνων για το αυτοκίνητο και την τεχνολογία.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τα περισσότερα νέα μοντέλα της αγοράς. Ταυτόχρονα οι εκπρόσωποι των εισαγωγέων αντιπροσώπων σε δηλώσεις τους, αναφέρθηκαν στο θερμό ενδιαφέρον για τα νέα μοντέλα και επεσήμαναν τον υψηλό αριθμό παραγγελιών κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Αναμφισβήτητα, η φετινή διοργάνωση ενδυνάμωσε την επικοινωνία των εισαγωγέων αντιπροσώπων με τους υποψήφιους αγοραστές δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν άμεση σύγκριση των μοντέλων που εξυπηρετούν και πληρούν τις ανάγκες τους.

Όταν έκλεισαν οι προβολείς της έκθεσης, το βράδυ της Κυριακής 30ης Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες και οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το 2017.

Η μια και μοναδική μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, πέρασε στην ιστορία σαν μια από τις πλέον επιτυχημένες διοργανώσεις των τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!