Έκανε κομμάτια McLaren 650S (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Έκανε κομμάτια McLaren 650S (video)
Τα «μεταξωτά» αυτοκίνητα χρειάζονται επιδέξια χέρια. Αυτό αποδεικνύει το ατύχημα στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, που άφησε πίσω του ένα διαλυμένο supercar και δύο τραυματίες.

Το περιβάλλον αστικό. Και ένα supercar διαλυμένο. Απαράδεκτη εικόνα, καθώς τέτοια σφοδρότητα σύγκρουσης απαιτεί τουλάχιστον μια εκατοντάδα χιλιομέτρων. Στην πόλη; Με supercar; Χάθηκαν οι πίστες και οι έρημες ορεινές διαδρομές ειδικά στης ΗΠΑ;

Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες που έσπευσε στο περιστατικό, εκτός από την διαλυμένη McLaren και το χτυπημένο Audi που ενεπλάκησαν στο ατύχημα, αναζητείται ένα ακόμα αυτοκίνητο. Το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, κόντραρε το πράσινο supercar.

Οι δύο επιβάτες της McLaren νοσηλεύονται χωρίς κίνδυνο της ζωής τους, ενώ το υπέροχο αυτοκίνητο δεν είχε την ίδια τύχη. Όπως φαίνεται και στο video οι ζημιές του είναι τόσο εκτεταμένες που θα στείλουν σίγουρα το αξίας 260.000 δολαρίων κουφάρι του στην πρέσα. Αν έχει μικτή ασφάλεια πάντως, θα πέσει πολύ κλάμα στην εταιρεία που θα κληθεί να το αποζημιώσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!