Ένα εργοστάσιο μόνο για περιπολικά!

Πέτρος Πιτσίνης
Ένα εργοστάσιο μόνο για περιπολικά!
Στο Μπέντφορντσαϊντ άνοιξε η Vauxhall (Opel στην Αγγλία) ένα εργοστάσιο που φτιάχνει αυτοκίνητα μόνο για την αστυνομία, με δυνατότητα παραγωγής 2.500 οχημάτων το χρόνο!

Το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής περιπολικών άνοιξε στην Αγγλία, από τη Vauxhall (Opel). Εκεί, κατασκευάζονται τα Corsa, Astra, Mokka, Insignia, Combo, Vivaro και Movano που προορίζονται για την αστυνομία και δημιουργήθηκαν πενήντα νέες θέσεις εργασίας!

Στις εγκαταστάσεις γίνονται οι απαραίτητες μετατροπές που φέρνουν τα αυτοκίνητα στα μέτρα του σώματος και τεστάρονται κατάλληλα, ενώ μπορεί να δεχτεί παραγγελίες και για άλλου τύπου οχήματα εκτάκτου ανάγκης όπως τα ασθενοφόρα ή τα πυροσβεστικά.

Το εργοστάσιο έχει δυνατότητα παραγωγής 2.500 αυτοκινήτων ετησίως και ο επικεφαλής των ειδικών αυτοκινήτων της Vauxhall, Ντικ Έλαμ, είπε: «Μπορούμε να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών σε αυτοκίνητα και βαν, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά και δοκιμαστεί κατάλληλα ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!