Στο σφυρί η Bentley του Ρονάλντο!

Στο σφυρί η Bentley του Ρονάλντο!

Στο σφυρί η Bentley του Ρονάλντο!

Ένα από τα πολλά αυτοκίνητα που έχουν περάσει από την κατοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι η συγκεκριμένη Continental GT Speed, η οποία είναι έτοιμη να βγει σε δημοπρασία! 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουμε δει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Πριν πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όσο έμενε στη Βρετανία, είχε μια Bentley Continental GT Speed για να μετακινείται! 

Οπότε, έχει διαλέξει ο ίδιος το μπλε μεταλλικό εξωτερικό χρώμα αλλά και τις εσωτερικές δερμάτινες επενδύσεις καθώς ήταν και ο πρώτος ιδιοκτήτης του μοντέλου. Όλα τα σέρβις του αυτοκινήτου έχουν γίνει σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Bentley και στις 12 Νοεμβρίου, θα βγει σε δημοπρασία ώστε να βρεθεί ο επόμενος που θα την κάνει δική του! 

Συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά, μεταξύ αυτών κι εκείνα που αποδεικνύουν ότι ήταν στην κατοχή του Ρονάλντο, ενώ στο οδόμετρο γράφει 56.237 χιλιόμετρα, την ώρα που είναι διατηρημένη σε άριστη κατάσταση. Θυμίζουμε ότι η Continental GT Speed εφοδιάζεται με ένα δωδεκακύλινδρο μοτέρ των 6.0 λίτρων, με απόδοση 610 ίππων. Ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα και μπορεί να φτάσει έως και τα 326 χλμ./ώρα τελικής! 

Best of internet