Άλλο επίπεδο πολυτέλειας με το Volvo S90

Πέτρος Πιτσίνης
Άλλο επίπεδο πολυτέλειας με το Volvo S90
Το μεγάλο μοντέλο της σουηδικής εταιρείας θα αποκτήσει μια επιπλέον έκδοση με το όνομα Excellence, η οποία θα είναι η επιτομή της άνεσης και της πολυτέλειας!

Η Volvo κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με το νέο S90 και τώρα προχωράει ένα βήμα παραπέρα, καθώς είναι έτοιμη να λανσάρει μια πολυτελέστερη εκδοχή του. Με το όνομα Excellence, το highlight αυτής της έκδοσης θα είναι το Lounge Console (φωτογραφίες κάτω) το οποίο μας είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο και είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Συγκεκριμένα, τη θέση του καθίσματος του συνοδηγού παίρνει ένα νέο ανεξάρτητο κομμάτι που δίνει άλλο αέρα στον αντίστοιχο πίσω επιβάτη, καθώς προβλέπονται ειδικές ρυθμίσεις για να ξεκουράζει τα πόδια του αλλά επίσης παρέχει και ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Επιπλέον, ένα ψυγείο, αλλά και κρυστάλλινα ποτήρια από διάσημο Σουηδό κατασκευαστή περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό! Εκτός από το Lounge Console, η νέα έκδοση του S90 θα περιλαμβάνει και μια μεγάλη πανοραμική οροφή, ποτηροθήκες με δυνατότητα θέρμανσης και ψύξης και αναδιπλούμενα τραπεζάκια. Θα διατίθεται αποκλειστικά με το υβριδικό σύνολο T8 Twin Engine των 412 ίππων, ενώ στην Κίνα θα μπορεί να συνδυαστεί και με μικρότερους κινητήρες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!