Το Toyota που ξεκλειδώνει με... Bluetooth!

Πέτρος Πιτσίνης
Το Toyota που ξεκλειδώνει με... Bluetooth!
Όσο τo car sharing γίνεται... μόδα, οι εταιρείες πρέπει να σκέφτονται πρωτότυπους τρόπους ώστε να κάνουν εύκολη τη ζωή όσων χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα!

Το Smart Key Box είναι ένα νέο δημιούργημα της Toyota όπου επιτρέπει το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου μέσω ενός smartphone, ιδανικό δηλαδή για τα οχήματα που χρησιμοποιούνται από πολλούς ανθρώπους! Με το car sharing να γίνεται όλο και πιο γνωστό, η τεχνολογία κυριολεκτικά λύνει... χέρια, αφού δεν γίνεται πάντα να βρίσκεις ένα ασφαλές σημείο για να αφήνεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου, ώστε να το παραλάβει ο επόμενος.

Με το SKB, το μόνο που χρειάζεται να έχει κανείς είναι ένα smartphone με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth! Η εφαρμογή που θα εγκατασταθεί στο τηλέφωνο θα δημιουργεί νέους κωδικούς συνεχώς και μόλις εντοπίσει τη συσκευή σε κοντινή απόσταση, τότε το αυτοκίνητο θα ξεκλειδώσει και με ένα πάτημα του μπουτόν εκκίνησης, θα παίρνει μπροστά. Το SKB θα δοκιμαστεί από τον Ιανουάριο του 2017 στο Σαν Φρανσίσκο και αν όλα πάνε καλά, θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις αγορές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!