Mercedes: «Η X-Class δεν είναι ακριβό Navara»

Πέτρος Πιτσίνης
Mercedes: «Η X-Class δεν είναι ακριβό Navara»
Οι Γερμανοί επιμένουν πως στο νέο τους Pick-Up έχουν... ρίξει δουλειά και δεν είναι απλώς ένα Nissan Navara με διαφορετικό σχέδιο και πολυτελές εσωτερικό.

Είναι γνωστό πως η Mercedes-Benz συνεργάστηκε με τη Nissan για να εξελίξει το νέο της «αγροτικό», όμως η γερμανική μάρκα ξεκαθαρίζει πως το μοντέλο της δεν είναι ένα ακριβό Navara. Για την ακρίβεια, ο επικεφαλής των επαγγελματικών μοντέλων της Mercedes-Benz μίλησε στο Autocar και είπε πως έχει γίνει δουλειά ώστε η X-Class να είναι μοναδική στην κατηγορία της.

Ο ίδιος τόνισε πως το μοντέλο τους έχει εντυπωσιακό κράτημα και πως τα καταφέρνει πολύ καλά τόσο εντός ασφάλτου, όσο και εκτός αυτής. Επιπλέον, ο αρχιμηχανικός της X-Class αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της εξέλιξής της, η Mercedes σταμάτησε να τη συγκρίνει με άλλα μοντέλα της κατηγορίας καθώς δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί κανένα στο κομμάτι της οδικής συμπεριφοράς! Όταν το «αγροτικό» της Mercedes βγει στην αγορά, θα εξοπλίζεται με μια σειρά κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου των τεσσάρων κυλίνδρων και ένα κορυφαίο V6 ντίζελ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!