Χούλκενμπεργκ: «Στραβά μάτια» από τους αγωνοδίκες για Χάμιλτον

Χούλκενμπεργκ: «Στραβά μάτια» από τους αγωνοδίκες για Χάμιλτον

Ο Γερμανός πιλότος της Force India δήλωσε ότι οι κανονισμοί έγιναν λάστιχο για χάρη του Χάμιλτον, ώστε να μην τιμωρηθεί ο Βρετανός στο Γκραν Πρι του Μεξικού. 

Χούλκενμπεργκ: «Στραβά μάτια» από τους αγωνοδίκες για Χάμιλτον

Ενοχλημένος φαίνεται και είναι ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, με την απόφαση των αγωνοδικών να μην τιμωρηθεί ο Χάμιλτον για τη μετατροπή σε ευθεία της πρώτης στροφής στον αγώνα του Μεξικού. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes μπλόκαρε τα φρένα του, βγήκε εκτός πίστας και παράκαμψε τη διαδρομή, διατηρώντας την πρώτη θέση.

«Αυτό που συνέβη με τον Λιούις στο ξεκίνημα ήταν πολύ περίεργο. Αν αυτό (που έκανε) δεν του έδωσε πλεονέκτημα, τότε δεν ξέρω πώς να το ονομάσω. Αν εκεί βρισκόταν άμμος ή τοίχος, θα είχε τεράστιο πρόβλημα. Έτσι, νομίζω, ότι οι κανονισμοί έγιναν λίγο λάστιχο σε αυτή την περίπτωση». Αυτή ήταν η δήλωση του Γερμανού, που έρχεται φυσικά ως αντίλογος στην αυστηρή ποινή που δέχτηκε ο Φέτελ και του στέρησε την τρίτη θέση στο βάθρο.

Ο αντίλογος στις δηλώσεις του Χούλκενμπεργκ είναι ότι οποιαδήποτε ποινή μέσα στο πλαίσιο της λογικής, δεν θα άλλαζε και πολλά πράγματα για τον Χάμιλτον που κέρδισε με αρκετή διαφορά. Επίσης, το αυτοκίνητο ασφαλείας στον πρώτο κιόλας γύρο, εκμηδένισε το οποίο κέρδος σε χρόνο πιθανώς είχε ο Βρετανός. 

Best of internet