Μάρκεζ: «Διαφορετικό λάθος στη Σεπάνγκ»

Πέτρος Πιτσίνης
Μάρκεζ: «Διαφορετικό λάθος στη Σεπάνγκ»
Ο Ισπανός αναβάτης λέει ότι όταν είχε πέσει στο Φίλιπ Άιλαντ της Αυστραλίας είχε κάνει άλλου είδους λάθος και στη Μαλαισία «την πάτησε» με άλλο τρόπο.

Ο Μαρκ Μάρκεζ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν όμως οι τελευταίοι αγώνες δεν του έχουν... πάει καλά, αφού έχει καταφέρει να σημειώσει πτώση και στους δύο. Ο ίδιος όμως, λέει πως στο Φίλιπ Άιλαντ της Αυστραλίας έκανε διαφορετικό λάθος από ότι στη Μαλαισία στον τελευταίο αγώνα.

Αναλυτικά, είπε: «Σήμερα έκανα ένα εντελώς διαφορετικό λάθος συγκριτικά με εκείνο του Φίλιπ Άιλαντ. Προσπαθούσα να είμαι πιο ήρεμος πάνω στη μοτοσυκλέτα και να κάνω έναν φυσιολογικό αγώνα. Το πρόβλημα είναι ότι χάνουμε πολύ στις επιταχύνσεις των δύο μεγάλων ευθειών όλο το Σαββατοκύριακο. Περίμενα για να πιέσω στο τέλος, όμως έκανα ένα μικρό λάθος.

Δεν ένιωσα τίποτα περίεργο, κράτησα την ίδια γραμμή, όλα το ίδιο, όμως έπεσα. Ύστερα από αυτό σκέφτηκα πως θα πρέπει να ολοκληρώσω τον αγώνα για την ομάδα και προσπάθησα να γυρίσω». Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Ισπανός είπε μεταξύ άλλων πως θα ήταν αδύνατο να φτάσει τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο της Ducati, όμως δεν θα ήταν απίθανο να περάσει τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!