Παρακαλούσε για βροχή ο Λορένθο

Πέτρος Πιτσίνης
Παρακαλούσε για βροχή ο Λορένθο
Ο Ισπανός αποκάλυψε πως πριν τον αγώνα ήθελε να ξεκινήσει βροχή, καθώς δεν θα ήθελε να αγωνιστεί σε ανάμεικτες συνθήκες που θα προβλημάτιζαν περισσότερο ως προς τις επιλογές του.

O Χόρχε Λορένθο ήταν ακόμη ένας αναβάτης που ευχόταν να βρέξει, ώστε να υπάρχουν... ξεκάθαρες συνθήκες στην πίστα κι όχι ανάμεικτες. Ο Ισπανός μπορεί να μην ήταν τόσο ανταγωνιστικός, όμως οι πολλές πτώσεις που σημειώθηκαν τον έφεραν πάνω στο βάθρο, πίσω από τον πρώτο Ιανόνε και τον δεύτερο Ρόσι. Αναλυτικά, ο Χόρχε Λορένθο είπε:

«Δεν ήθελα έναν ανάμεικτο αγώνα, παρακαλούσα για βροχή. Τελικά ίσως έβρεξε λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο. Στο γύρο προθέρμανσης είχα κάποιες στιγμές πρόβλημα με την υδρολίσθηση και κόντεψα να τρακάρω. Είπα στον επιθεωρητή ασφαλείας πως υπήρχε πάρα πολύ νερό και ότι θα πρέπει να καθυστερήσουμε τον αγώνα. Αργότερα, η πίστα ήταν ασφαλής.

Στον αγώνα της Κυριακής συνέχισα κανονικά, αν και δεν ένιωθα κι τόσο καλά, ήμουν χειρότερα από τις κατατακτήριες με περισσότερο νερό στην πίστα. Όμως έμεινα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Αισθάνομαι τυχερός που είδα τις πτώσεις μπροστά μου αυτή τη φορά, καθώς μου έδωσε την ευκαιρία να σκαρφαλώσω από έκτος, στην τρίτη θέση. Το βάθρο στη βροχή είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μου. Δεν είναι κάποιο απίστευτο αποτέλεσμα, όμως είναι σημαντικό για να πάρω άλλο ένα πόντιουμ».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!