Σόλμπεργκ: «Φανταστική διοργάνωση»

Νίκος Τσιώκος
Σόλμπεργκ: «Φανταστική διοργάνωση»
Ο Πέτερ Σόλμπεργκ έκανε λόγο για μία φανταστική διοργάνωση του Gymkhana GRiD, ενώ δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε με νίκη στην Ελλάδα.

Ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία AWD. Ο λόγος για τον Πέτερ Σόλμπεργκ, τον αγαπημένο όλων των Ελλήνων. Ο Νορβηγός έφτασε από την 16άδα στον τελικό και εκεί σημείωσε καλύτερο χρόνο από τον Λίαμ Ντοράν για να πανηγυρίσει και τη νίκη.

Από το βάθρο, λοιπόν, όπου έβγαλε και selfie με τον κόσμο, δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα με νίκη και ευχαρίστησε τον κόσμο και τους χορηγούς για τη διοργάνωση. Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου τη χαρακτήρισε φανταστική, ενώ ευχαρίστησε τους πάντες, αναφέρθηκε στην παρουσία του στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και τόνισε ότι ποτέ δεν ήταν τόσο νευρικός όσο σήμερα και πως ήταν δύσκολο να πετύχει τον πρώτο χρόνο.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να απουσίαζε από το πόντιουμ, αν και βραβεύτηκε με ειδικό μετάλλιο από τον Ηλία Ψινάκη, όμως ο Κεν Μπλοκ δεν ήταν απών από τη συνέντευξη Τύπου. Άλλωστε, αυτός έχει σκεφτεί αυτή την ιδέα και αναφέρθηκε στο event για να ευχαριστήσει τους πάντες για τη διεξαγωγή του και ειδικά τη Monster. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε τι βλέπει μπροστά και απάντησε «βλέπω το μέλλον».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!