Νίκησαν το θέαμα και ο Σόλμπεργκ! (pics & vids)

4ΟΣ Ο ΚΕΝ ΜΠΛΟΚ

Νίκησαν το θέαμα και ο Σόλμπεργκ! (pics & vids)

Το θέαμα και ο Πέτερ Σόλμπεργκ έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Gymkhana GRiD, που διεξήχθη στον Μαραθώνα, με τον Νορβηγό να πανηγυρίζει τη νίκη και τον Κεν Μπλοκ να έρχεται τέταρτος.

Νίκησαν το θέαμα και ο Σόλμπεργκ! (pics & vids)

Μόνο θέαμα μπορούσε να προσφέρει το Gymkhana GRiD, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά στη χώρα μας και στον Μαραθώνα. Αυτό, άλλωστε, φάνηκε από την πρώτη μέρα και τα προκριματικά, όπου κάηκε πολύ λάστιχο και οι μάχες ήταν εκπληκτικές.

Το ίδιο ίσχυσε και για τον τελικό της κατηγορίας AWD, όπου ο Πέτερ Σόλμπεργκ ήταν λίγο πιο γρήγορος από τον Ντοράν και πανηγύρισε τη νίκη στους τελικούς του event για μερικά δευτερόλεπτα σε μία από τις πιο επικές μάχες στο Rallycross.

Άπαντες το απόλαυσαν, ενώ το θέαμα μεταφέρθηκε και στο βάθρο των νικητών, όπου ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, έδωσε... ρέστα, με τους πρωταγωνιστές να το απολαμβάνουν, όπως και ο κόσμος, με σαμπάνιες και το απαραίτητο... background με χαρτάκια, ενώ ακολούθησε και η selfie από τους Σόλμπεργκ, Ντοράν, Νίτις με τους φαν που πήγαν να δουν την απονομή.

Ωστόσο, η στιγμή του πόντιουμ ανήκε στον Ψινάκη, από τα χέρια του οποίου έπεσε ένα από τα τρόπαια που απένειμε στους νικητές της κατηγορίας RWD. Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι από το πόντιουμ απουσίαζε ο Κεν Μπλοκ. Ο ιδρυτής του Gymkhana έκανε ένα λάθος στον ημιτελικό, το οποίο του στοίχισε την πρόκριση στον τελικό.

Έτσι, διεκδίκησε την τρίτη θέση στον μικρό τελικό, όπου δέχτηκε την ποινή, αν και ήταν πιο γρήγορος από τον αντίπαλό του, λόγω του λάθους στα ημιτελικά, ώστε να μείνει τέταρτος. Τέλος, το θεαματικό event ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα και φυσικά την απονομή των νικητών, ενώ στην κατηγορία RWD νικητής αναδείχτηκε ο Λουκ Γούχαμ, όπως και πέρυσι. Και για να είναι και λίγο ρομαντικά, έπιασε και βροχή πριν ξεκινήσει η απονομή των τροπαίων.

Best of internet