Τους... τρέλανε ξανά και ξανά ο Κεν Μπλοκ! (pics & vids)

Νίκος Τσιώκος
Τους... τρέλανε ξανά και ξανά ο Κεν Μπλοκ! (pics & vids)
Κεν Μπλοκ... μέρος δεύτερο! Δεν έφτανε το σόου του Σαββάτου (29/10), ο master του Gymkhana GRiD... τρέλανε κόσμο ξανά και ξανά την Κυριακή (30/10)! Την παράσταση έκλεψε ο Τέρι Γκραντ. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Φτάνει ένα σόου του Κεν Μπλοκ, το οποίο ήταν και νύχτα; Όχι βέβαια! Ο master του Gymkhana GRiD δεν μπορούσε να αφήσει έτσι το κοινό του, που ήρθε απ' όλη την Ελλάδα για να τον παρακολουθήσει από κοντά και να απολαύσει τα... κόλπα του.

Ο Αμερικανός, λοιπόν, αυτή τη φορά μέρα, βγήκε για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και κυριολεκτικά να κάψει λάστιχο με το Ford Fiesta, το οποίο έχει φέρει στα... μέτρα του. Όλα αυτά, βέβαια, μαζί εκ νέου με τον Αντρέας Μπάκερουντ.

Οι δυο τους φρόντισαν για το καλύτερο δυνατό θέαμα εντός πίστας, ώστε η ατμόσφαιρα να γεμίσει με τόσο καπνό, ώστε να μη βλέπεις μπροστά σου. Βέβαια, αυτός ήταν ο λόγος που πήραν και το χειροκρότημα από την κερκίδα, τη στιγμή που ο Κεν Μπλοκ παραχώρησε και συνέντευξη μόλις ολοκλήρωσε το σόου.

Ωστόσο, αξίζει ότι πριν βγει στην πίστα προηγήθηκε με το Suzuki Swift ο Τέρι Γκραντ. Μπορεί να μην είναι... Κεν Μπλοκ, όμως είναι... τρελός, τόσο πολύ που βγήκε από το αυτοκίνητό του, έτρεξε στον κόσμο για να τον χαιρετίσει και... έτρεξε Μαραθώνιο στην πίστα!

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο... τύπος είναι μες στην τρέλα και διένυσε τον δικό του Μαραθώνιο λίγες εβδομάδες πριν από αυτόν της Αθήνας, ενώ έβγαλε τη φόρμα του για να δείξει ότι φορούσε φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Αφού γεμίσαμε καπνούς, ακολούθησαν οι μάχες της 16άδας για να προκύψουν οι οδηγοί που θα προκρίνονταν στους τελικούς, με αρκετοί Έλληνες να είναι παρόντες σε αυτή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!