Ο Πέτερ Σόλμπεργκ στο Gazzetta

Νίκος Τσιώκος
Ο Πέτερ Σόλμπεργκ στο Gazzetta
Ο Πέτερ Σόλμπεργκ μίλησε στο gazzetta.gr για τη δυσκολία του να κάνεις... κόλπα, όπως στο Gymkhana!

Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο WRC και στην Ελλάδα έχει μεγάλο φανατικό κοινό, όποτε κι αν κάνει την... τιμή να έρχεται στη χώρα μας. Ο λόγος φυσικά για τον Πέτερ Σόλμπεργκ, ο οποίος περικυκλώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης, αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Gymkhana GRiD, για τις απαραίτητες συνεντεύξεις.

Το gazzetta.gr δεν παρέλειψε να μιλήσει μαζί του, με τον Νορβηγό να στέκεται στη δυσκολία του να κάνει κάποιος τέτοια... κόλπα. Μάλιστα, τόνισε πως δεν είναι και πολύ εύκολο να... ζωγραφίζεις στην πίστα. «Να πηγαίνω καλά στα αριστερά της πίστας και στα δεξιά. Είναι αντίθετη οδήγηση.

Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να είσαι έξυπνος, δεν είναι και πολύ εύκολο να τα κάνεις όλα αυτά», απάντησε, όταν τον ρωτήσαμε για το τι πρέπει να προσέξει περισσότερο για να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Βέβαια, θα τον ρωτούσαμε κι άλλα, αλλά ο χρόνος πίεζε, ο αριθμός των δημοσιογράφων ήταν μεγάλος και γι' αυτό δεν υπήρχε η άνεση για μία πλήρη συνέντευξη.

Γι' αυτό και του εστάλη ένα e-mail, ώστε να μας πει μερικά λόγια παραπάνω, και περιμένουμε την ανταπόκρισή του. Άλλωστε, είναι λίγο δύσκολο να πει «όχι», με δεδομένο ότι ήταν φιλικός προς τους δημοσιογράφους και δε δίσταζε να απαντήσει, ακόμα και με δόση χιούμορ, στις ερωτήσεις που του γίνονταν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!