Κεν Μπλοκ και τα... μυαλά στα κάγκελα! (pics & vids)

Νίκος Τσιώκος
Κεν Μπλοκ και τα... μυαλά στα κάγκελα! (pics & vids)
Είναι ο ένας, είναι ο μοναδικός, είναι ο Κεν Μπλοκ. Ο... βασιλιάς του drift βάλθηκε να τρελάνει και τρέλανε κόσμο στο ολιγόλεπτο σόου του στο Gymkhana GRiD. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Αν δεν το δεις από κοντά, ειλικρινά δεν το έχεις ζήσει! Ο Κεν Μπλοκ βάλθηκε να τρελάνει και τρέλανε κόσμο στο Gymkhana GRiD. Τι κι αν βγήκε μόνο για δέκα λεπτά, τι, τι, τι...;

Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε. Έκαψε όσο λάστιχο μπορούσε μαζί με τον φίλο του, Αντρέας Μπάκερουντ, μέχρι αυτό να... μείνει στην άσφαλτο της ειδικής πίστας που φτιάχτηκε για το event. Οι δυο τους φρόντισαν να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο, που τους χειροκρότησε, και να τον αφήσει με το... στόμα ανοιχτό.

Όλα αυτά, βέβαια, υπό τα κατάλληλα ηχητικά και φωτιστικά εφέ. Σειρά πήρε το Drift Show, με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, εκ των οποίων και αρκετοί Έλληνες να προσφέρουν το δικό τους θέαμα. Αυτά για την ώρα, τα υπόλοιπα στις φωτογραφίες και στα βίντεο, ενώ ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τους τελικούς της Κυριακής (30/10).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!