Κράτσλοου: «Έπρεπε να πάρω την pole»

Πέτρος Πιτσίνης
Κράτσλοου: «Έπρεπε να πάρω την pole»
Σχετικά απογοητευμένος ήταν ο Καλ Κράτσλοου στις δηλώσεις του, όπου η πτώση που σημείωσε δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στις κατατακτήριες.

Μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στο Q1, ο Καλ Κράτσλοου σημείωσε πτώση στο Q2 στην ενδέκατη στροφή , τέσσερα λεπτά πριν το τέλος των κατατακτηρίων. Ο ίδιος, είπε: «Ήμουν πραγματικά απογοητευμένος, έπρεπε να πάρω την pole. Έκανα το λάθος.

Προσπαθούσα ειλικρινά να λάβω κάποια αίσθηση από το λάστιχο στον προηγούμενο γύρο και σκέφτηκα πως στον επόμενο, θα πιέσω. Είδα τον Μαρκ Μάρκεζ μπροστά μου να χάνει το μπροστινό του στη στροφή ένα και σκέφτηκα πως οι κινήσεις μου θα ήταν κρίσιμες. Τα ελαστικά δεν είχαν πρόσφυση.

Δούλευαν εξαιρετικά στο Q4, όμως τα ίδια στο Q1 και Q2 ήταν άχρηστα. Έπεσα, το τιμόνι της μοτοσυκλέτας λύγισε και το φρένο κλείδωσε. Σκέφτηκα να ξαναμπώ όμως η μανέτα είχε στραβώσει και δεν ανταποκρινόταν σωστά».

Ο Καλ Κράτσλοου πρόσθεσε για τον αυριανό αγώνα: «Έχουμε καλό ρυθμό στο στεγνό. Σήμερα είχαμε το πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα και έπεσα, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!