Με νέα Audi «βολτάρει» η Μπάρτσα

Πέτρος Πιτσίνης
Με νέα Audi «βολτάρει» η Μπάρτσα
Τα αστέρια του ποδοσφαιρικού συλλόγου παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα και μαζί με αυτά, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο Audi Q2!

Μέσι, Νεϊμάρ, Πικέ και όλα τα υπόλοιπα «αστέρια» της Μπαρτσελόνα κυκλοφορούν πλέον με νέα αυτοκίνητα, αφού η Audi ως χορηγός της ομάδας τους προμήθευσε με αυτά. Πριν τα παραλάβουν, είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το νέο SUV της μάρκας, το Q2, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το Καμπ Νου, ενώ συμμετείχαν και σε διάφορες δοκιμασίες.

Μέσα σε αυτές ήταν το σλάλομ με ταχύτητα, το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και μια μικρή περιοχή για να τεστάρουν τις εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου. Οι συμμετέχοντες μάζευαν πόντους από κάθε τομέα και αφού ολοκλήρωσαν με τη δοκιμή του Q2, παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα.

Η ναυαρχίδα των SUV της Audi, το Q7, είχε την... τιμητική του, αφού το διάλεξαν δεκαέξι παίκτες! Συγκεκριμένα, οι Μέσι, Πικέ, Ινιέστα, Σουάρεζ και ο Ράφα Αλκάνταρα μεταξύ άλλων, το επέλεξαν, για την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει. Ο Νεϊμάρ διάλεξε κάτι πιο... καυτό και συγκεκριμένα, το Audi RS7, ενώ ο Λουίς Ενρίκε, προπονητής της ομάδας κυκλοφορεί πλέον με ένα RSQ3.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!