Στοχεύει πόντιουμ ο Μάρκεζ

Πέτρος Πιτσίνης
Στοχεύει πόντιουμ ο Μάρκεζ
Παρά το γεγονός ότι έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και τις τελευταίες ημέρες είναι άρρωστος, ο Μαρκ Μάρκεζ λέει πως θέλει να είναι ανάμεσα στους κορυφαίους τρεις!

Ανταγωνιστικός θα είναι και πάλι ο Μαρκ Μάρκεζ στην πίστα της Σεπάνγκ, αφού όπως λέει ο ίδιος θέλει να ανέβει στο βάθρο. Στον προηγούμενο μόλις αγώνα, κατέκτησε το πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν και μέσα στην εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, όμως δεν το βάζει κάτω και σίγουρα θέλει να κατακτήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις.

Αναλυτικά, ο Μαρκ Μάρκεζ είπε: «Σήμερα ήταν μια δύσκολη ημέρα, όμως πρώτα από όλα ένιωσα πολύ καλύτερα από ότι χθες, το οποίο είναι το σημαντικότερο για εμένα. Η φυσική μου κατάσταση δεν είναι στο 100% βέβαια, όμως είμαι πολύ καλύτερα.

Πίνω πάρα πολύ νερό, σήμερα μόνο έχω καταναλώσει τέσσερα λίτρα και αύριο οι γιατροί είπαν πως θα είμαι ακόμη καλύτερα. Ήμουν δυνατός σε έναν γύρο, όμως πρέπει να καταλάβω λίγο καλύτερα το ρυθμό των ελαστικών. Κανείς δεν ξέρει ακόμη, νομίζω. Πρέπει επίσης να ελέγξουμε τις θερμοκρασίες, να επιλέξουμε εμπρός και πίσω λάστιχο. Για το πόντιουμ μπορώ να παλέψω, για τη νίκη δεν ξέρω. Θα προσπαθήσω».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!