Ο Φέτελ πέρασε στην... αντεπίθεση!

Πέτρος Πιτσίνης
Ο Φέτελ πέρασε στην... αντεπίθεση!
Ο Γερμανός κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο στο... νήμα, με μερικά μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου να τον χωρίζουν από τον δεύτερο Χάμιλτον!

Η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών έληξε και ήρθε η σειρά του Φέτελ να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή, αφού κατάφερε να είναι ο γρηγορότερος όλων.

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν μπόρεσε να τον πιάσει για μόλις τέσσερα χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενώ ο Νίκο Ρόσμπεργκ που ήταν... χαμένος στην προηγούμενη περίοδο, τελείωσε τρίτος.

Ύστερα από τον Γερμανό, ακολούθησε και η δεύτερη Ferrari του Κίμι Ραϊκόνεν και την κορυφαία πεντάδα συμπλήρωσε ο Ρικιάρντο της Red Bull. Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ συνέχισε να είναι ανταγωνιστικός και κατάφερε να κατακτήσει την έκτη θέση, την ώρα που οι Φερστάπεν, Μπότας, Σάινθ και Αλόνσο «έκλεισαν» τους δέκα πιο γρήγορους.

Ο Ρομέν Γκροζάν έχασε ένα μεγάλο μέρος της δοκιμαστικής περιόδου καθώς αντιμετώπισε βλάβη στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας του μονοθεσίου του, ενώ στο τέλος οι κίτρινες σημαίες εμφανίστηκαν όταν ο Κβιάτ σταμάτησε στη μέση της πίστας, πιθανότατα με βλάβη στον κινητήρα του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα, ακριβώς από κάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!