Μάρκεζ: «Μου έκανε καλό που δεν έτρεξα»

Πέτρος Πιτσίνης
Μάρκεζ: «Μου έκανε καλό που δεν έτρεξα»
Ο Ισπανός ήταν άρρωστος τις δύο τελευταίες μέρες και για αυτό αποφάσισε να μη συμμετέχει στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, κρατώντας τις δυνάμεις του.

Ο Μαρκ Μάρκεζ έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα για το 2016 όμως συνεχίζει να τρέχει και να είναι ανταγωνιστικός. Σήμερα, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών και στη δεύτερη επέλεξε να μη συμμετέχει, καθώς είναι άρρωστος εδώ και δύο ημέρες και υποφέρει από γαστρεντερίτιδα. Αναλυτικά, ο αναβάτης της Honda, είπε:

«Το πρωί δεν ένιωθα τόσο καλά, είχα γαστρεντερίτιδα τις δύο τελευταίες μέρες, όμως μπορούσα να βγω έξω και να τρέξω παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσα να δώσω το 100%. Μετά την πρώτη περίοδο και ύστερα από την προσπάθειά μου, αισθάνθηκα χειρότερα επειδή η γαστρεντερίτιδα σε αφυδατώνει παράλληλα. Κοιτώντας τις συνθήκες στην πίστα, αποφασίσαμε να μη τρέξω στη δεύτερη περίοδο. Αύριο θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και πιστεύω πως μου έκανε καλό να μη τρέξω και να κρατήσω δυνάμεις για την Κυριακή».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!