Μία εξωπραγματική Koenigsegg Regera στο Λονδίνο (vid)

Μία εξωπραγματική Koenigsegg Regera στο Λονδίνο (vid)
Το θαύμα των φετινών εορτών έγινε στο Λονδίνο, με μια σπανιότατη Koenigsegg Regera να κάνει την εμφάνισή της.

Η Koenigsegg Regera είναι ένα από τα πιο σπάνια και παράλληλα εντυπωσιακά hypercars που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, όταν πρόκειται για τη σουηδική φίρμα, κατανοούμε πως πρόκειται πάντα ένα μοντέλο που κλέβει την παράσταση σε κάθε του εμφάνιση.

Η Regera συγκεκριμένα κατασκευάστηκε σε μόλις 80 μονάδες και αυτή που έκανε την εμφάνισή της στο Λονδίνο είναι ντυμένη μόνο από ανθρακόνημα. Σύμφωνα με πληροφορίες το μοντέλο δίχως μπογιά ζυγίζει 20 κιλά λιγότερα, ενώ και οι ζάντες έχουν κατασκευαστεί από ένα ελαφρύ ανθεκτικό υλικό.

Η Koenigsegg Regera έχει εφοδιαστεί με το αεροδυναμικό πακέτο «Ghost». Το πακέτο αυτό διαθέτει νέα αεροδυναμικά βοηθήματα στο εμπρός και το πίσω μέρος και αυξάνει την κάθετη δύναμη κατά 20%. Όλες οι Regera κατασκευάζονται με έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 5 λίτρων. Σε συνδυασμό με τρεις ηλεκτροκινητήρες, η απόδοση αγγίζει τους 1.500 ίππους και τα 2.000 Nm ροπής.

Η Koenigsegg Regera κατέχει το ρεκόρ επιτάχυνσης από στάση στα 400 χλμ/ώρα κι έπειτα άμεση επιβράδυνση σε στάση. Η επίδοση αυτή πραγματοποιείται σε μόλις 31,49 δευτερόλεπτα.

Δείτε τη σπάνια εμφάνιση της Koenigsegg Regera στο παρακάτω video...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!