Ronda διάρκειας 34ων δευτερολέπτων (vid)

Νίκος Ρόλλας
Ronda διάρκειας 34ων δευτερολέπτων (vid)

bet365

Αν και έπαιζε εκτός έδρας, η Ronda Rousey κέρδισε σε μόλις 34 δευτερόλεπτα την Bethe Correia και διατήρησε τον τίτλο της bantamweight champion.

Τους λόγους που αυτή την περίοδο θεωρείται ως η καλύτερη γυναίκα αθλήτρια στις ΗΠΑ και φυσικά η καλύτερη MMAer, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά η Ronda Rousey... Αντίπαλός της στο UFC 190 ήταν η Bethe Correia, η οποία εκ του αποτελέσματος ήταν όλο λόγια, χωρίς να καταφέρει να δείξει την παραμικρή αντίσταση στην Αμερικανίδα, που την διέλυσε σε 34 δευτερόλεπτα.

Μπορεί πριν από τον αγώνα να έλεγε οτι «ο τίτλος θα μείνει στην Βραζιλία» και πως «ελπίζω η Ronda να μην αυτοκτονήσει επειδή θα χάσει» (σπόντα για τον πατέρα της Rousey που είχε αυτοκτονήσει), όμως όλα αυτά δεν την βοήθησαν καθόλου όταν ήρθε face to face με την αντίπαλό της... Αντιθέτως, έκαναν την Rousey να πεισμώσει, προκειμένου να τελειώσει τον αγώνα το συντομότερο δυνατό. Όπως και έγινε δηλαδή...

Με τη νίκη της στην HSBC Arena του Ρίο Ντε Τζανέιρο, η 28χρονη έφτασε το σερί της στους επαγγελματικούς αγώνες στο 8άγωνο στο 12-0, διατηρώντας έτσι τον τίτλο της bantamweight champion που τον έχει από την καθιέρωσή του.

«Ο αγώνας εξελίχθηκε περίπου όπως περίμενε», δήλωσε λίγο μετά τη νέα νίκη της, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει τη νέα της επιτυχία στον θρύλο του WWE, Roddy Piper που έφυγε από την ζωή πριν μερικές μέρες και από τον οποίο πήρε το προσωνύμιο «Rowdy».

ARE YOU KIDDING ME OR WHAT?! 34 SECONDS!!ROUSEY / BETHE FINISH!!!MMA Fight Night Live <<<<<<<<<

Posted by MMA Fight Night Live on Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015


 

Τελευταία Νέα